„Alături de colegii câștigători de la secțiunea Proză, am nimerit într-o poveste și, vorba lui M. Ende, «orice poveste adevărată este fără sfârșit»”


Ana Ionesei (n. 1983, Iași) este absolventă a Facultății de Filozofie și a masteratului „Istoria imaginilor – Istoria ideilor” din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Colaborează cu studii și cronici la revistele Steaua și Tribuna. A contribuit la volumul colectiv coordonat de Ovidiu Pecican, Hieroglife și animale. Descifrări cantemiriene (2012).

 

Despre Adenium Start

Am avut parte de o întâmplare fericită, descoperind în anul 2013 Editura Adenium. Locuind de peste o decadă în Cluj, am reluat asaltul asupra Iașiului, bătând la porțile sale din postura menestrelului anonim, adică a debutantului aspirant. Am fost primită cu brațele deschise și astfel cântecele din codex, poeziile, au ajuns reunite într-un volum. Alături de colegii câștigători de la secțiunea Proză, am nimerit într-o poveste și, vorba lui M. Ende, „orice poveste adevărată este fără sfârșit”.