„Am avut mai multe emoții la lansarea de la Gaudeamus decât la premierele spectacolelor mele inspirate din piesele cuprinse în volumul Funeral of hearts


Edith Negulici (1980) a absolvit Universitatea de Jurnalism „Spiru Haret” din București și cursurile de master „Mass‑Media și Comunicare” din cadrul aceleiași instituții. De asemenea, este licențiată în teatrologie și management cultural (2002) și în scenografie (2006), la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. În prezent, este secretar literar la Teatrul Evreiesc de Stat. A tradus numeroase piese de teatru și a semnat regia și scenariul mai multor reprezentații. Este colaborator al revistei Realitatea Evreiască și a coordonat mai multe festivaluri de profil.

 

Despre Adenium Start

Cochetez de mult timp cu scrisul, atât în calitate de traducător al spectacolelor de teatru (jucate în București la Teatrul Evreiesc, Teatrul Mignon, Teatrul de Artă și Teatrul Elisabeta), dar mai ales în presă și reviste de cultură, în calitate de poet, jurnalist și critic de teatru.

Datorez echipei de la Adenium lansarea mea ca scriitor (dramaturg) și acea întâlnire specială, emoționantă cu oameni calzi și scriitori talentați, într-un cadru menit să ne pună gândurile în valoare: Târgul Internațional Gaudeamus, cel mai longeviv și mai îndrăgit eveniment dedicat cărții din România.

Am avut mai multe emoții la lansarea de la Gaudeamus decât la premierele spectacolelor mele inspirate din piesele cuprinse în volumul Funeral of hearts.